2016-04-17

tclmonetdb v0.7

Homepage


tclmonetdb

About


tclmonetdb is a Tcl extension by using MAPI library to connect MonetDB.

一些說明


  1. Improve fetch_row_list and fetch_row_dict command, add NULL result handle
  2. Add TDBC interface support initial version

加入 TDBC interface 的支援,並且根據需要的部份修改 tclmonetdb。 TDBC interface 完成了一部分的功能,不過有些 database/table meta info 跟比較進階的地方我不知道怎麼寫,現在實作已經可以執行簡單的 TDBC 例子。

沒有留言: